GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YAVUZ’DAN KARABÜK’TE BÜYÜK SAHA ÇALIŞMASI …

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Adem Yavuz, Karabük’te üyelerimizle bir araya geldi, kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinde Karabük Şube Başkanımız Damla Yılmaz Ekemen ve şube yönetimi eşlik etti.

KARABÜK TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ…


Karabük teşkilatı ile bir araya gelerek sendikamızın faaliyetleri, Karabük genelinde sorun ve çözüm önerileri anlamında istişarelerde bulundu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET


AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Karabük Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Katip Üyesi Ali Keskinkılıç’ı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz, Karabük’te görev yapan üyelerimizin yaşadığı sorunlar hakkında istişarede bulundu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Karabük İl Sağlık Müdürü İsmail Kara ile Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut’u ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz kurum bünyesinde çalışan üyelerimizle de bir araya geldi, sendikamız faaliyetlerini anlattı.

KARABÜK YÜCEL HUZUREVİ’NDE ÜYELERİMİZLE TOPLANTI YAPILDI

Karabük Yücel Huzurevi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, üyelerimizle bir araya gelerek yaptığı toplantıda sendikamızın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. Ardından Kurum Müdürü Recep Akar’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, üyelerimizden aldığı sorun ve talepleri iletti.

KARABÜK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz’un bir sonraki durağı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Başhekim Erkan Doğan ve İdari Mali İşler Müdürü Kamil Temel’i ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, üyelerimizi de görev yaptıkları birimlerde ziyaret ederek tek tek sorularını cevaplandırdı.

ÖZ ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

HAK-İŞ Karabük İl Başkanı ve Öz Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ı da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, ortak sendikal faaliyetler hakkında istişarede bulundu.