GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ YAVUZ, DÜZCE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİ, ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Adem Yavuz, Düzce’de kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz’a ziyaretlerinde Düzce Şube Başkanımız İmran Önen Bilçin ve şube yönetimi eşlik etti.

ASH İL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Düzce İl Müdürü Sezgin Küçüktepe’yi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, İl Müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda çalışan üyelerimizin sorun ve talepleri hakkında istişarede bulundu.

NERİMAN ÇİLİNGİR HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Neriman Çilingir Huzurevi Müdürlüğü’nde üyelerimizle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, Kurum Müdürü Fethiye Durdu ile de görüşerek talepleri iletti.

FEHMİ ÖNEY SEVGİ EVLERİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Yavuz ve beraberindeki sendikamız heyeti, Fehmi Öney Sevgi Evleri’nde Kurum Müdürü Muhammet Mazhar Emiroğlu’nu da ziyaret ederek yerinde çözüm çalışmaları gerçekleştirdiler.

ÇOCUK EVLERİ SİTESİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz, üyelerimizle bir araya geldi, kurumda yaşanan sorunları dinleyerek tek tek cevap verdi.

HİLMİ ÇİLİNGİR HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz Hilmi Çilingir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü da ziyaret ederek huzurevi çalışanı sosyal hizmet işçilerimizin sorunlarını dinledi, kurumda çalışan üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları çözmek için sendikamızın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.