ÖZ SAĞLIK-İŞ ASH PERSONELİNİN HAKLI TALEPLERİ İÇİN 191 BİN TWEETLE TWİTTER’I SALLADI

Öz Sağlık-İş Sendikamız, Kamu Çerçeve Protokolü’yle birlikte kamu işçilerinin alacağı refah payından asgari ücret seviyelerine düşen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarının da faydalanması için Twitter da etkinlik düzenledi.

Twitter etkinliğine, Öz Sağlık-İş teşkilatımız, üyelerimiz ve Konfederasyonumuza bağlı diğer kardeş sendikalarımızın teşkilat ve üyeleri de katıldı.

Etkinlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görev yapan işçilerin refah payı ve Ek Protokol talepleri başta olmak üzere, tayin engelinin kaldırılması, 696 Sayılı  KHK’nın oluşturduğu sorunlar,  işçi-memur tüm çalışanlar arasında barış ikliminin sağlanması, kapsam dışı kalan işçiler, güvenlik görevlilerinin kart yenileme sürecinde yaşadığı sorunlar vb konularda binlerce tweet atıldı.

191 bin tweet atılan etkinlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve İletişim Başkanlığı etiketlendi.

Yapılan etkinlik, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan Kamu  Çerçeve Protokolü öncesi taleplerin bir kez daha  gündemde tutulması açısından  büyük önem taşıdı.

KÇP’nin kamu işçisinin taleplerini karşılaması ve beraberinde Ek Protokollerle desteklenmesi konusundaki inancımız tamdır.

Twitter etkinliğimize katılarak destek veren tüm teşkilatımıza ve diğer katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.