GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN’DAN BALIKESİR’DE BÜYÜK SAHA ÇALIŞMASI

Öz Sağlık-İş Sendikamız üyelerinin yanında olmaya, taleplerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, bu kapsamda Balıkesir’de kurum ve kuruluşları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti.

Genel Başkan Yardımcımıza Balıkesir temaslarında Balıkesir Şube Başkanımız İsmail Öztürk ile Şube Başkan Yardımcılarımız ve temsilcilerimiz eşik etti.

İL MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette il müdürlüklerine bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan sağlık ve sosyal hizmet personeli üyelerimizin sorunlarına yönelik istişarelerde bulunuldu, sendikal çözüm önerilerimiz iletildi.

BALIKESİR DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET

Temasları kapsamında Balıkesir Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, farklı birimlerde görev yapan üyelerimizle bir araya geldi, sorunları dinleyerek tek tek cevap verdi.

ATATÜRK ŞEHİR HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde görev yapan üyelerimize bir ziyaret gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizi birimlerinde ziyaret ederek yerinde çözüm çalışmaları gerçekleştirdi ve yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri hakkında bilgi verdi.

Bu kapsamda Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Osman Koçak, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Ahmet Özgür Sayan ve İdari- Mali İşler Müdürü Refik Halit Yavuz’u da ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız Doğan, üyelerimizden gelen talepleri iletti.

 

HAK-İŞ/HİZMET İŞ BALIKESİR ŞUBE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Doğan ve beraberindeki sendikamız heyeti, HAK-İŞ Balıkesir İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Savaş Dal’ı da ziyaret ederek ildeki sendikal faaliyetler ve çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Doğan, Balıkesir Şube Başkanımız İsmail Öztürk ve şube yönetimini de ziyaret ederek sahada yaşanan sorunlar ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.