DEPREM BÖLGESİNDE, ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ – 6

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ GAZİANTEP’TE…

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Süleyman Doğan, deprem bölgesi Gaziantep’te üyelerimizin yanında olmaya devam ediyor.

Genel Başkan Yardımcılarımız Yavuz ve Doğan, Gaziantep’te kurumları ziyaret etti, üyelerimizle bir araya geldiler.

Ziyaretlerde Başkan Yardımcılarımıza Genel Denetleme Kurulu Üyemiz Tuba Kavaklı, Genel Başkan Danışmanımız Fadlı Erdem, Gaziantep Şube Başkanımız Mehmet Görgel, Şube Yönetimi ve temsilciler de  eşlik etti.

CENGİZ GÖKÇEK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki sendikamız heyeti, Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde üyelerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Üyelerimizi ziyaretlerinin ardından Hastane Kalite Destek Müdürü Yakup Kolsuz ’u da ziyaret eden heyetimiz, üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar hakkında istişarede bulundular.

TEDAVİSİ DEVAM EDEN ÜYEMİZİN EŞİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İstanbul 3 No’lu Şubemize kayıtlı üyemiz Veysi Akdoğan’ın eşi Cemile Akdoğan’ı tedavi gördüğü Gaziantep Özel Deva Hastanesi’nde ziyaret eden heyetimiz, geçmiş olsun temennisinde bulundular, sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

NURDAĞI DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREV YAPAN ÜYEMİZE TAZİYE ZİYARETİ

Genel Başkan Yardımcılarımız Yavuz ve Doğan, beraberindeki Sendikamız heyeti ile birlikte 4 çocuğunu asrın felaketinde kaybeden Gaziantep Nurdağı Devlet Hastanesi’nde görev yapan üyemiz İbrahim Bala’ya taziye ziyaretinde bulundular.

Üyemize sabır ve başsağlığı temennisinde bulunan heyetimiz üyemizin ihtiyaç ve sorunları hakkında da bilgi aldı.

İSLAHİYE DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz ve Süleyman Doğan İslahiye Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek üyelerimize çalıştıkları birimlerinde geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastanede görev yapan üyelerimizle bir araya gelen Sendikamız heyeti, yakınlarını kaybeden üyelerimize başsağlığı ve sabır diledi.

İSLAHİYE DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREV YAPAN MERHUME ÜYEMİZİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İslahiye Devlet Hastanesi’nde görev yapan üyemiz Ayşegül Kaya’nın depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmesi sonucu Genel Başkan Yardımcılarımız merhume üyemizin ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Üyemizin ailesine başsağlığı dileyen Genel Başkan Yardımcılarımız, “Çok değerli çalışma arkadaşlarımızı, üyelerimizi ne yazık ki kaybettik. Yaralarımızı birlikte sarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandılar.

İSLAHİYE DEVLET HASTANESİ’NDE ÇALIŞAN ÜYEMİZE TAZİYE ZİYARETİ

Deprem felaketinde kardeşi ve ailesi vefat eden İslahiye Devlet Hastanesi personeli üyemiz Gökhan Karakaya’yı da ziyaret eden heyetimiz taziye ve başsağlığı dileğinde bulundular.