DEPREM BÖLGESİNDE ÜYELERİMİZİN YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYORUZ

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KARATAŞ VE ÖZ SAĞLIK-İŞ HEYETİ OSMANİYE’DE…

Depremden etkilenen illerimizde görev yapan üyelerimizin yaralarını sarmaya, ihtiyaçlarını gidermeye ve yanlarında olmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Genel Başkanımız Devlet Sert ile birlikte deprem bölgesinde vatandaşlarımızın ve teşkilatlarımızın yanında olan Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş yeniden deprem bölgesine gitti.

Beraberinde Genel Başkan Danışmanımız Yavuz Aksanoğlu ve Genel Merkez Denetleme Üyemiz ve  Kadın Komite Başkanımız Tuba Gülpembelioğlu ile birlikte  deprem illerinden Osmaniye’ye giden Karataş’a, ildeki ziyaretleri kapsamında Osmaniye Şube  Başkanımız Mustafa Kemal Taş, Şube Yönetimi ve  temsilcilerimiz eşlik etti.

OSMANİYE İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız Karataş ve beraberindeki Sendikamız heyeti Osmaniye İl Sağlık Müdürü Ahmet Kara’yı ziyaret etti.

Deprem süreci ve sonrasında ilde görev yapan sağlık çalışanlarının durumu, kayıplar, yaralılar ve verilen sağlık hizmetleri hakkında İl Sağlık Müdürü Kara’dan bilgi alan heyetimiz geçmiş olsun dileğinde bulundu, “Yaraların sarılması konusunda sağlık çalışanları ve Sendika olarak her zaman devletimizin yanındayız” denildi.

OSMANİYE DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

Depremden etkilenen illerden olan Osmaniye’de Devlet Hastanesi’ne giderek üyelerimizi ziyaret eden heyetimiz ayrıca bu kapsamda Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Mürsel Koçer, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Ali Hekimoğlu ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Şahin’i ziyaret etti. Heyetimiz Hastane İdarecilerine Sendika olarak desteğimizi ve Genel Başkanımız Devlet Sert’in geçmiş olsun dileklerini iletti.

OSMANİYE ÖZDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş ve beraberindeki heyet, Osmaniye ziyaretleri kapasında Özden Huzurevi’ni ziyaret etti, kurum sakinleri ve görev yapan üyelerimizle sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Heyetimiz ayrıca Huzurevi Müdiresi Yasemin Şentürk ile de bir araya gelerek yaşanan depremden dolayı geçmiş olsun dileklerini ve desteklerini ifade ettiler.

OSMANİYE ÇEKOM ÇALIŞANLARINI BİRİMLERİNDE ZİYARET ETTİK

Heyetimiz ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ÇEKOM’da çalışan üyelerimiz ile bir araya geldi, depremde yaşanan can kayıplarından dolayı başsağlığı dileğinde bulundu, yaralı üyelerimize geçmiş olsun ve şifa diledi.

Kurum çalışanları ile bir araya gelen heyetimiz ayrıca ÇEKOM Birim Müdiresi Saadet Kılınç’tan da kurumun deprem sonrası verdiği hizmetler hakkında bilgi aldı.

Heyetimize Osmaniye ziyaretleri kapsamında Şube  Başkanımız Mustafa Kemal Taş, Şube Yönetimi ve temsilcilerimiz eşlik ettiler.