8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE TEDAVİLERİ DEVAM EDEN DEPREMZEDE ÜYELERİMİZİN YANINDAYDIK…

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve Ankara’da tedavileri devam eden kadın üyelerimiz ve üyelerimizin depremzede yakınlarını ziyaret etti.

Ankara Onkoloji ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzede kadın üyelerimize ve üyelerimizin yakınlarına moral ziyaretinde bulunan Genel Başkan Sert, Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan hediye paketleri takdim etti.

Asrın felaketinde yakınlarını, evlerini kaybeden üyelerimize geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Sert, “Sizler asla yalnız değilsiniz. Dayanışma içerisinde bu zor günleri atlatıp yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

ONKOLOJİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ ALTUNTAŞ ZİYARET EDİLDİ

Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzede kadın üyelerimizi ziyaret eden Genel Başkan Sert, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Fevzi Altuntaş ile de bir araya gelerek depremzede üyelerimizin sağlık ve ihtiyaç durumları hakkında bilgi aldı.

Başkan Sert ayrıca, Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan temsilcilerimizi de birimlerinde ziyaret etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilen anlamlı ziyarette, Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Ayşe Sevinç, Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Tahsin Özdemir ile Şube Başkan Yardımcıları Ramazan Coşan ve Serkan Tekgümüş, Kültür ve Sanat Komite Başkanımız Bilal Altunbaş da hazır bulundu.