BİTLİS-TATVAN’LI ÖĞRENCİLER “ÖZ SAĞLIK-İŞ KÜTÜPHANESİ”NE KAVUŞTULAR

Sendikamız Kültür Sanat Komite Başkanlığı tarafından yürütülen “Bitlis-Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu Kütüphane Oluşturulması Projesi” başarıyla tamamlandı.

Sendikamız Genel Merkezi ve Şubelerimizin kitap katkılarıyla oluşturulan Kütüphaneden 465 öğrenci faydalanacak.

EN ÇOK KİTAP KATKISI İSTANBUL 2 ve KÜTAHYA ŞUBELERİMİZDEN GELDİ

Bölgede hafız yetiştiren tek İmam Hatip Okulu olma özelliği taşıyan Bitlis-Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için Sendikamız tarafından yürütülen kütüphane oluşturma projesine en fazla kitap desteği sağlayan şubelerimiz İstanbul 2 no’lu  Şube ile Kütahya  Şubemiz oldu.

İstanbul 2 No’lu Şube Başkanlığımız bir kısmı yeni, bir kısmı da kullanılabilecek düzeydeki 1500 kitap ile projeye destek olurken, Kütahya Şubemiz de hazırladığı 12 kitap kolisi ve 200 test kitabı ile projedeki yerini aldı.

Projeye ayrıca Kültür Sanat Komitesi Şube Başkanlıkları aracılığı ile destek veren diğer şubelerimiz ise Yozgat, Van, Ankara 1 ve Bitlis Şubeleri oldu.

Genel Merkezimiz de kütüphane projesine kaynak kitaplar ve öğrenciler için gerekli okuma kitapları sağlayarak destek oldu.

KÜLTÜR SANAT KOMİTE BAŞKANI ALTUNBAŞ’TAN TEŞEKKÜR

2 ay gibi kısa bir sürede projeyi tamamlayan Öz Sağlık İş Sendikası Kültür Sanat Komite Başkanlığı adına, kütüphaneye katkı sunan şubelerimize ve teşkilatımıza teşekkür eden Komite Başkanı Bilal Altunbaş, “Öz Sağlık İş sendikası Kütüphanesi” adı ile öğrencilerin kullanımına sunulacak kütüphane sayısını artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Altunbaş, şube  komite başkanlıklarını da çabalarından dolayı kutladı.