GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZÜPEK ÇANAKKALE’DE…

TEMSİLCİLERLE BİR ARAYA GELDİ, TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMESİNE KATILDI

Sendikal faaliyetler için Çanakkale’de bulunan Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Özüpek, çeşitli ziyaretlerde bulundu, temsilcilerimizle bir araya geldi, üniversite toplu iş sözleşmesi görüşmelerine katıldı.

ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ’NDE İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalanması için çoğunluğun sağlanmasının ardından Genel Başkan Yardımcımız Özüpek ve Rektörlük yetkilileri arasında ilk görüşme yapıldı.

Görüşmede toplu iş sözleşmesinin ilk oturumu yapıldı, üyelerimizin talepleri ve sorunları değerlendirildi.

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Genel Başkan Yardımcımız Özüpek aynı zamanda temsilcilerimizle de bir araya geldi.

Temsilcilerimizle bilgilendirme toplantısı yapan Genel Başkan Yardımcımız Özüpek, gelen sorulara cevap verdi, talepleri dinledi.

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ İSKENDEROĞLU DA KATILDI

Temsilciler toplantımıza, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ta katılarak  ilde yaşanan sorunları  ve  çözüm önerilerini dinlediler.

KURUMLAR ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkan Yardımcımız ve beraberindeki Sendikamız heyeti, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Gökhan Baştürk’ü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Gündüz Bağcı’yı da ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde müdürlükler bünyesine bağlı üyelerimizin sorunları ve sendikal çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinde Sendikamız Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin, Sendikamız TİS ve Mevzuat Uzmanı Ecrin Ferah, Çanakkale Şube Başkanımız Recep Esen ile şube yönetimi katıldı.