TEMİZLİK GÖREVLİSİ ÜYEMİZİ KORKUNÇ BİR CİNAYETE KURBAN VERDİK

Aydın Çine Devlet Hastanesi’nde görev yapan temizlik personeli üyemiz Yaşar Meke korkunç bir cinayete kurban gitti.
Geçmiş yıllarda aralarında adli bir dava bulunan G.Ö isimli şahıs dün görülen duruşmanın ardından husumetli olduğu üyemiz Yaşar Meke’yi ailesinin gözü önünde tabancayla vurarak öldürdü.

SALDIRGAN BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ
G.Ö isimli saldırgan olay yerinden kaçarken bir kişiyi daha yine silahla vurarak öldürdü. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen saldırgan aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.

GENEL BAŞKAN SERT: “ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”
Olayın hemen ardından yetkililerden bilgi alan Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, temizlik işçisi üyemiz Yaşar Meke’nin tasarlanarak işlenen cinayete kurban gitmesinin kendilerini ve bütün Öz Sağlık İş camiasını üzüntüye boğduğunu kaydederken, toplumda adalet duygusunun kişiler eliyle tesis edilmesi gibi bir yanlışın bu tür korkunç olayları beraberinde getirdiğine dikkat çekti.
Sert, Meke’nin ailesine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diledi.

AYDIN ŞUBEMİZ YASTA
Olayın duyulmasının ardından Aydın Şube Başkanımız Nefise Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri yetkililerden bilgi aldılar. Mesai arkadaşlarının olay karşısında büyük şok yaşadıklarını kaydeden Şube Başkanı Şahin, adli tıp raporunun düzenlenmesinin ardından yapılacak cenaze törenine katılacaklarını ve aileye destek olacaklarını açıkladı.
***
Öz Sağlık-İş Sendikası olarak şiddetin her türlüsünü lanetliyor, üyemiz Meke’ye Allah’tan rahmet diliyoruz.