SENDİKAMIZ YÖNETİMİNDEN KARDEŞ SENDİKALARIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ…

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı kardeş sendikalara hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

ÖZ TOPRAK-İŞ SENDİKASI’NA GENEL KURUL TEBRİK ZİYARETİ

Sendikamız Genel Başkanı  Devlet  Sert ve Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz, Mustafa Özüpek ve Remzi Karataş, Öz Toprak-İş Sendikası Genel Başkanı Metin Özben ve Yönetimini, Sendika Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Genel Başkanlığa seçilen Metin Özben ve Yönetimini tebrik eden Genel Başkan Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Sert, çimento, seramik, toprak ve cam sanayi işçilerinin örgütlenmesinde HAK-İŞ misyonunu devam ettiren ve emeği yücelten Sendika Başkanı Özben ve Yönetimine teşekkür etti.

ÖZ GÜVEN-SEN’İ YENİ BİNASINDA ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Öz Güven-Sen Sendikası’nı yeni binasında ziyaret etti.

Sendika Genel Başkanı Ömer Yılmaz ve yönetimine yeni binalarından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Devlet Sert, özel güvenlik ve koruma işçilerine bugüne kadar yapılan hayırlı hizmetlerin bundan sonra da yeni binalarında devam edecek olmasının HAK-İŞ camiası adına gurur verici olduğunu kaydetti.

 

ÖZ AĞAÇ-İŞ SENDİKASI DA YENİ BİNASINA KAVUŞTU

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ve Genel Başkan Yardımcılarımızın bir başka ziyareti de yeni binalarında hizmet vermeye başlayan Öz  Ağaç-İş Sendikası’na oldu.

Başkan Sert, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve yönetimine yeni binalarında hizmet vermeye başlamaları nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu, Konfederasyon bünyesindeki diğer sendikalarda olduğu gibi  Öz Ağaç-İş Sendikası’nın da kendi binasında üyelerine hizmet vermesinin özendirici ve gurur verici olduğunu kaydetti. Genel Başkanımız Sert hayırlı hizmetlerin devamını diledi.

ÖZ FİNANS-İŞ SENDİKASI’NA GENEL KURUL TEBRİK ZİYARETİ

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, konfederasyonumuza bağlı Öz Finans-İş Sendikası’na da gerçekleştirilen genel kurulları sonrasında tebrik ziyaretinde bulundu.

Yapılan 3. Olağan Genel Kurul da Sendika Genel Başkanlığı’na yeniden seçilen Ahmet Eroğlu ve yönetimini kutlayan Genel Başkanımız Devlet Sert, bankacılık ve finans işçilerinin güçlü sendikal yönetimlerle örgütlülüklerini artırabileceklerine dikkat çekerek, bu manada Eroğlu ve yönetimini kutladı.

***

Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Genel Başkanımız Devlet Sert ve sendika başkanları arasında çalışma hayatı, ekonomik gelişmeler ve güncel sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.