GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KARATAŞ ISPARTA’DA…

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş, Isparta’da bir dizi ziyaretlerde bulundu, teşkilatımızla bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcımız Karataş, Sendikamız Isparta Şube Başkanı Murat Arabacı ve Öz Orman-İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi Genel Sekreteri Vahdettin Aydın’ı makamında ziyaret etti, sendikal çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Karataş ve beraberindeki heyet, Süleyman Demirel Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde saha çalışmasında bulunarak, üyelerimizi birimlerinde ziyaret etti. Üyelerimizin sorun ve taleplerini dinleyen Karataş, sendikal çözüm önerilerini aktardı.

ÖZ ORMAN-İŞ ŞUBE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Remzi Karataş, Öz Orman-İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy’u da ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ortak sendikal çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Isparta Şube Başkanlığımıza bağlı temsilcilerimizle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcımız Karataş, temsilcilerimizin il genelinde yaşadığı sorunlara ilişkin sendikal çözüm önerilerini anlattı.

Temsilcilerimizden toplu iş sözleşmesi taleplerini de dinleyen Karataş aynı zamanda sendikal çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.

ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcımız Karataş, ayrıca Isparta Şube Başkanlığımızı da ziyaret etti. Şube Başkanımız Murat Arabacı ve şube yönetimi ile de bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.