Pamukkale Üniversitesi İle Sendikamız Arasında Ek Protokol İmzalandı

 

Öz Sağlık-İş Sendikamız ile Pamukkale Üniversitesi arasında toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzalandı.

İmza törenine sendikamız adına Genel Başkan Yardımcımız Adem Yavuz, Üniversite adına Rektör Prof.Dr. Ahmet Kutluhan ve üniversite yönetimi, Sendikamız TİS-Mevzuat uzmanı Emre Kılıç ve Denizli Şube Başkanımız Hanım Oğuz katıldı.

Öz Sağlık-İş Sendikamızın yetkili olduğu Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı 17 No’lu Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda çalışan üyelerimiz adına yapılan 01.09.2020-31.12.2022 yürürlük süreli toplu iş sözleşmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü’ne uyumlu hale getirildi.

Ek protokol kapsamında üniversite bünyesinde görev yapan üyelerimizin taban ücretleri, sosyal yardım, giyim ve koruma malzemesi yardımı ücretlerine ilişkin iyileştirmeler yapıldı.

 

İŞÇİLERİN YÜZLERİNİN, BİR NEBZE DAHA GÜLMESİNE VESİLE OLMAKTAN DOLAYI MEMNUNUZ”

İmza töreninde katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştiren sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Adem Yavuz, Pamukkale Üniversitesi hastanelerinde çalışan işçilerin yüzünün bir nebze daha gülmesine vesile olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kurumlar ve işçilerin her zaman ortak bir paydada buluşmasını amaçladıklarını dile getiren Genel Başkan Yardımcımız Yavuz, hastane yönetimine de teşekkürlerini iletti.

 

“İŞÇİLERİMİZ İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI ZORLUYORUZ”

Törende konuşma yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan da, işçilerin alacakları ücret konusunda tüm imkanları sonuna kadar zorladıklarını ifade etti.

İmza töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.