“5. ULUSAL GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ’NE” KATILDIK

YARIŞMADA BİR ÖDÜLDE SENDİKAMIZA GELDİ

Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Konfederasyonumuz HAK-İŞ ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen 5. Ulusal Gençlik Farkında Proje Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı.

Ödül törenine Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert’in yanı sıra, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Osman Yıldız, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Güner, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fulya Bayraktar, HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Zengin, Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş, Sendikamız Kadın Komite  ve Denetleme Kurulu Başkanı Tuba Gülpembelioğlu ile Denetleme Kurulu Üyesi Tuba Kavaklı da katıldı.

BİR ÖDÜLDE SENDİKAMIZA GELDİ

“Kadın emeği ve Çalışma Barışı” konulu projenin ödül töreninde Sendikacı Genç Katılımcılar kategorisinde bir ödülde sendikamız çalışanı Ali Arabacı’ya verildi.

Arabacı, “Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolunda Çalışan Kadın İşçilerin İş Yaşam Dengelerinin Çalışma Barışı Üzerindeki Etkileri” başlıklı Projesi ile kategorisinde ödüle layık görüldü.

BAŞKAN SERT TEBRİK ETTİ

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında eğitim gören çalışma arkadaşımız Ali  Arabacı’yı ilk tebrik eden ise Genel Başkanımız Devlet Sert oldu. Sert, bu tür çalışmaların sendikamız ve çalışma hayatı adına büyük önem taşıdığını belirterek,  projenin uygulanması adımlarını da takip edeceklerini ifade etti.