GENEL BAŞKAN SERT OLEYİS İL TEMSİLCİLER TOPLANTISI’NA KATILDI

Genel Başkan Devlet Sert Konfederasyonumuza bağlı OLEYİS Sendikası İl Temsilcileri İstişare Toplantısı’na katıldı.

Konfederasyon Başkanımız Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Konfederasyona bağlı sendikaların genel başkan ve yöneticilerinin de katıldığı OLEYİS Sendikası İl Temsilcileri İstişare Toplantısı, örgütlenme çalışmaları başlığı ile bir araya geldi.

“Sizler Başarmak İçin Buradasınız”

Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan, Oleyis Sendikası tarafından düzenlenen İl Temsilcileri İstişare Toplantısı’nın hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Sizler ülkemizin 81 ilinde, bu mücadeleye ortak olmak ve birlikte bu mücadeleyi başarmak için buradasınız. Elbette ki sizlerle beraber bu toplantıya katılamayan gönlü burada olan binlerce kardeşimiz var. Kredi Yurtlar Kurumu’nda çalışan 20 bin üzerindeki kardeşimize buradan selamlar göndermek istiyorum. Onlarla bu mücadeleyi başarıya ulaştıracağız. Sizlerin aracılığıyla onlara selamlarımızı ve muhabbetlerimizi ulaştırın” dedi.

Bugün kanun zoruyla işçilerin başka bir sendikaya mahkum edildiğini kaydeden Arslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu sendikanın ne geçmişinde, ne bugününde ne de dününde asla sizler yoksunuz, bunu iyi bilin. 20 bin arkadaşımız kanun zoruyla başka sendikalara üye oldular. Kredi Yurtlar Kurumu’ndan örgütlendikleri yerlerde birer şube açmadılar, çünkü sizleri yok saydılar. Onların gözünde çünkü sizler yoksunuz, bunu ben söylemiyorum yaptıkları ortada. Kanun zoruyla elimizden alınan işyerlerimizi geri istiyoruz. Mücadeleyi biz yaptık, kadroyu biz aldık, bu bizim hakkımız ve biz hakkımızı istiyoruz. Kimse bize uzaktan gazel okumasın. Bunları HAK-İŞ yaptı. Biz bu sahanın içinden geliyoruz”

Sert:

“Öz Sağlık-İş Olarak İllerdeki Örgütlenmede Gereken Desteği Vereceğiz”

Toplantıda katılımcılara hitap eden Genel Başkanımız Devlet Sert, sendikamızın ülke genelinde gerçekleştirdiği örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi verdi, OLEYİS Sendikamızın yürütmekte olduğu yeni dönem sendikal faaliyetler konusunda illerde Öz Sağlık-İş Sendikası olarak gereken desteğin verileceğini söyledi.

Program, konuşmaların ardından hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.