GENEL BAŞKAN SERT AMASYALI ÜYELERİMİZ İÇİN SAHADAYDI

Genel Başkanımız Devlet Sert’in bir süreden beri illerde yürüttüğü saha çalışmalarının bir başka durağı Amasya oldu. Başkan Sert ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Doğan Amasya’da kurumları ziyaret etti, birimlerde üyelerimizle bir araya geldi,  Amasya ölçeğinde kurum ve kuruluşlarda görev yapan temsilcilerimizle buluştu.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

Genel Başkanımız Devlet Sert  Amasya’da görev yapan sosyal hizmet işçisi üyelerimizin sorunlarını konuşmak, sendika olarak ürettiğimiz  çözüm önerilerini paylaşmak ve  Öz Sağlık-İŞ’in faaliyetlerini anlatmak üzere  Amasya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırlangıç’ı ziyaret etti.

Son derece samimi ve verimli geçen toplantıda Genel Başkanımızın yaptığı bilgilendirmeden memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Müdürü Kırlangıç’ta, çözüm odaklı sendikacılık faaliyetlerinden dolayı Öz Sağlık-İş’e teşekkür etti.

AMASYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

İldeki Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda yaşanan sorunlar, çalışma ortamının ürettiği sıkıntılar Amasya İl Sağlık Müdürü Dursun Koç ile paylaşıldı.

Genel Başkan Sert İl Sağlık Müdürü Koç ile Sağlık Bakanlığı Toplu  İş Sözleşmesi sonrası yaşanan süreç ile ilgili istişarelerde bulundu.

Sendikamız heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, çalışanların memnuniyetine verdikleri önemden söz ederken, Sendikanın olumlu diyaloğunun sorunların hızlı çözümünde etkili olacağını kaydetti.

Amasya’da gerçekleştirilen ziyaretlerde Amasya Şube Başkanımız Samet Balcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik ettiler.

TEMSİLCİLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Amasya saha çalışması kapsamında  ilde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarda görev yapan temsilcilerimizin katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Genel Başkanımız Devlet Sert’in katıldığı temsilciler toplantısında özellikle Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı toplu iş sözleşmesi sürecine ilişkin bilgi verildi, temsilciler tarafından sahada yaşanan sorunlar  dile getirildi, sorunların çözümü yönündeki talep ve öneriler dinlendi.

Amasya Temsilciler Toplantısı’na Şube Başkanımız Samet Balcı ve yönetimi ev sahipliği yaptı.