HEYETİMİZ GENEL MÜDÜR BİLGE İLE BİR ARAYA GELDİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışanlarının Sendikamız Öz Sağlık-İş çatısı altında toplanmalarına yönelik çalışmalar ülke genelinde büyük bir hızla devam ediyor.
İSGB çalışanlarının sorunlarının çözümü ve taleplerimizin iletilmesi adına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Doç. Dr. Muhittin Bilge ile bir araya gelindi. Ziyaretten görev yeni atanan Genel Müdür Muhittin Bilge’ye hayırlı olsun dilekleri de iletildi.
Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Doğan Genel Müdür Muhittin Bilge’yi makamında ziyaret ederek, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının sorunlarına ilişkin istişarelerde bulundu, sendikal çözüm önerilerimizi dile getirdi.
Sendikamız İş Sağlığı ve Güvenliği Türkiye Koordinatörü Özkan Bozkurt ile Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörümüz Fadlı Erdem’in de hazır bulunduğu görüşmede Genel Müdür Bilge’ye İSGB çalışanlarının sorunlarına ilişkin bir rapor da sunuldu.
Heyetimizi ilgi ile dinleyen Genel Müdür Muhittin Bilge, sorunların çözümüne ilişkin bir değerlendirmeyi gecikmeden yapacaklarını ifade etti.
Görüşmeye Genel Müdür Yardımcısı Sedat Yenidünya’da eşlik etti.