SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE TİS MÜZAKERELERİ DEVAM EDİYOR

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde görev yapan üyelerimiz için Toplu İş Sözleşmesi müzakere süreci devam ediyor.

Müzakere süreci kapsamında Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Adem Yavuz ve Süleyman Doğan Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran’ı ziyaret etti, TİS süreci hakkında karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmelere Toplu İş Sözleşmesi ve Mevzuat Uzmanı Emre Kılıç, Avukat İlyas Şeker ve Sivas Şube Başkanımız İbrahim Eyce ile yönetimi de katıldı.

İŞ YERİ TEMSİLCİLER TOPLANTISI YAPILDI

Genel Başkan Yardımcılarımız Adem Yavuz, Süleyman Doğan ve beraberindeki heyet, iş yeri temsilcilerimiz ile bilgilendirme toplantısı yaptılar, süreç ile ilgili bilgi verdiler.

Temsilcilerimizin TİS taleplerinin de dinlendiği toplantıda heyetimiz, Toplu İş Sözleşmesinin taslağı hakkında da bilgi verdi.

 

HAK-İŞ/HİZMET-İŞ SİVAS ŞUBE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcılarımız ve beraberindeki heyet HAK-İŞ/Hizmet-İş Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek’i de ziyaret ettiler, sendikal faaliyetler ve acil çözüm bekleyen sorunlar üzerine görüştüler.

 

TOKAT ŞUBE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

Sendikamız heyetinin Sivas’tan bir sonraki durağı ise Tokat oldu.

Genel Başkan Yardımcılarımız Süleyman Doğan, Adem Yavuz, TİS ve Mevzuat Uzmanımız Emre Kılıç ile Avukat İlyas Şeker Tokat Şube Başkanımız Faruk Çevik’i ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında İl bazlı sendikal faaliyetler ve sorunlar üzerinde görüşmeler yapıldı.