İŞYERİ VE İL TEMSİLCİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ 18-19-20 MAYIS 2017 ANKARA-HAYMANA

İŞYERİ ve İL TEMSİLCİLERİ

EĞİTİM SEMİNERİ

18-19-20 Mayıs 2017 Ankara-Haymana

 

Sendikamız Genel Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığımıza bağlı, merkez ve taşra işyerlerinde sendikamız İşyeri ve İl Temsilcisi olarak çalışmakta olan üyelerimizin katılacağı “Temsilci Eğitim Semineri” düzenlemiştir.

Seminerimize Konfederasyonumuz Hak-İş Genel Başkanımız Sayın Mahmut ARSLAN, T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın, Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, T.C Sağlık Bakanımız Sayın, Prof. Dr. Recep Akdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın, Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Adalet ve Kalkınma Partisi 22 ve 23. Dönem Milletvekili – Hizmet İş Sendikamız Onursal Genel Başkanı Sayın, Hüseyin Tanrıverdi, Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili – İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sayın, Jülide Sarıeroğlu’da davetlidir.

İşyeri sendika temsilcilerimizin görev ve sorumlulukları ile özellikle Taşeron Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerinin sorunlarının konu alınacağı eğitim seminerimiz, Ankara-Haymana “GRANNOS THERMAL HOTEL & CONVENTİON CENTER” da gerçekleştirilecektir.