AB-KİK HEYETİNDEN HAK-İŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti üyeleri TOBB, TESK, TZOB, MEMUR-SEN, T. KAMU-SEN, TÜRK-İŞ ve TİSK heyeti, HAK-İŞ yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Yunus Değirmenci, Mehmet Ali Kayabaşı ve HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da bulundu.

Heyet, HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 15. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden göreve seçilen Genel Başkan Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

Heyette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN) Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu İcra Kurulu Üyesi Metin Demir yer aldı.

AB-KİK heyeti Türkiye KAMU-SEN Genel Başkanı Önder Kahveci ve MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın’a da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.